4 Tips om slim kleding mee te nemen in je handbagage

Ben je niet in de stemming om extra kosten te maken voor het meenemen van ruimbagage bij je volgende vlucht, maar wil je er toch stylish uitzien op vakantiefoto’s en Instagram Stories?

Noteer dan de volgende vier tips en je reist altijd licht, fashionable en goedkoop!

1. Ga voor de basics outfits.

Het klopt, extravagante looks krijgen megaveel likes op Instagram. Maar weet je wat nog hipper is op dit moment?

Minimalisme.

Maak gebruik van deze trend en kies voor eenvoudige kleuren en basic patronen die goed samengaan. Heb je wat inspiratie nodig? Trvl Drss is een merk dat zich richt op fashionable outfits voor in je handbagage.

2. Kies voor lichte kleding.

We hebben allemaal een eigen favoriete statement jacket, maar helaas neemt deze de helft van de ruimte in je tas in beslag.

Pro tip: Draag je jacket tijdens je vlucht en maak zo ruimte voor meer looks en outfits.

Door volledig te gaan voor licht materiaal, ook bij broeken (tot ziens, jeans!) garandeer je jezelf meer mogelijkheden en comfort gedurende je je hele reis.

3. Laat je schoenen thuis.

Hoe trots je ook bent op je gigantische collectie schoenen die je gedurende je leven hebt verzameld, maak niet de veelgemaakte fout om zoveel mogelijk schoenen mee te nemen naar verre oorden.

Waarom niet?

1- ze wegen een ton, 2- wees eerlijk, de helft van je schoenen zit totaal niet comfortabel, 3- op de meeste foto’s kun je je schoenen toch niet zien.

Kies daarom voor één paar van elk van de volgende type schoenen: sneakers, sandalen en heels voldoen voor 99 procent van alle trips en vakanties.

4. Ga voor statement accessoires

Wanneer een basic look niet helemaal bij jou past, investeer dan in accessoires. Riemen, oorbellen en sjaalen kunnen zonder probeleem de stylish input die aan jou outfit ontbrak invullen, zonder dat ze een blok aan je been vormen.