5 Beauty & Fashion tips voor de zomer van 2019.

De winter is nog niet eens afgelopen, maar het is nooit te vroeg om je voor te bereiden op de volgende zomer. Je wilt er tenslotte weer mooi, gezond, slank en vooral verzorgd bij lopen. Om jou op weg te helpen om van de zomer van 2019 een fashion fantastische zomer te maken, en helemaal volgens de laatste mode en beautytrends erbij te lopen. Hebben we hieronder enkele must-do / must-have beauty en fashion tips voor je neergezet.

 

Tips voor het vinden van een zomeroutfit.

Hoewel beauty altijd een grote rol speelt maakt kleding voor het grootste gedeelte de persoon. Kleding is tenslotte wat het eerste opvalt bij mensen. Je wilt er tijdens je volgende bezoek op een zonnige dag in Sevilla toch echt wel volgens de laatste zomerkleding trends bij lopen.

dagblad

#1 Fashion Trends in Glossy’s en fashion magazines.

 

Want wat zijn nu exact de zomertrends qua kleding in 2019? Hiervoor kun je natuurlijk de vele fashion magazines zoals de Elle, Glamour, Vogue of de eerste glossy van Nederland Elegance. Deze Glossy’s maken vooral reclame voor modemerken en zijn dus niet echt betrouwbaar op het gebied van modetrends.

 

#2 Volg influencers voor de laatste modetrends en tips.

 

Een andere optie is het volgens van verschillende influencers op het gebied van mode. Tegenwoordig heb je binnen elk onderwerp wel een paar influencers. Wanneer het op mode en beauty aankomt dan zijn er veel die je kunt volgen. Deze vind je doorgaans op social media kanalen zoals Instagram en Twitter Zoals de bekende mode influencer Noor die bekend is onder de naam Queen of Jetlags op Instagram. Maar ook Youtube vloggers zijn belangrijke influencers die je kunt volgen op op de hoogte te zijn van de nieuwste modetrends.

Omdat veel influencers en vooral die met veel volgers, goed betaald krijgen door modemerken om kleding en verzorgingsproducten te promoten is dit niet altijd een betrouwbare manier om erachter te komen wat nu de echte trends voor dit jaar zijn.

#3 Advies van een kledingstyliste.

 

De meest betrouwbare bron voor de laatste nieuwste modetrends en kijk op de fashionindustrie is natuurlijk die van een afgestudeerde kleding expert. Deze moet dan wel onafhankelijk zijn of betaald worden door jou. Gelukkig is het hebben van een kledingstyliste tegenwoordig erg toegankelijk, en net zo makkelijk als bijvoorbeeld het advies van een voedingscoach.

 

Daarnaast kun je het zien als je eigen personal shopper. Via websites van bedrijven zoals Zalon, House of Einstein en bijvoorbeeld Outfittery. Kun je een kledingbox bestellen. Dit is een box met kleding die op basis van jouw persoonlijke voorkeuren wordt samengesteld door een kledingstyliste. Op deze website kun je goed lezen hoe dit werkt. Je zult begrijpen dat het advies van deze outfitter geheel onafhankelijk is omdat er geen ander belang is en deze niet wordt betaald door bijvoorbeeld een groot mode of beauty merk.

#4 Zelf rondkijken en (online) winkelen.

 

Je kunt natuurlijk alles aannemen wat de media te zeggen heeft. Maar zien is geloven, en daarom kun je altijd nog zelf op pad gaan om te zien wat er qua trends leeft in de mode en beautywereld. Natuurlijk is het ouderwets winkelen en windowshoppen een tijdrovende klusje, wat totaal niet meer van deze tijd is nu we alles online kunnen doen.

 

Of je nu online bij webshops kijkt wat de huidige modecollecties zijn. Of dat je daarvoor naar de winkels gaat. Je krijgt zo wel een goed beeld van waar er de meeste vraag naar is. Merken spelen namelijk altijd in op de vraag van de consument. Op basis van deze behoeften passen ze hun collecties aan met mode die de meeste mensen willen kopen. Of dat nu om schoenen, kleding of beautyproducten gaat.

 

#5 Onafhankelijk advies.

 

Daarnaast kun je redelijk onafhankelijk advies van een winkelmedewerker krijgen. Die weten heel goed waar er veel van verkocht wordt en wat minder goed verkoopt. Daarnaast hebben ze vaak ook al zicht op de nieuwe collecties die nog moeten binnen komen. Een ander voordeel hiervan is dat je kleding kunt passen om te zien of het staat.

 

Dit is geen direct nadeel. Want het online shoppen van kleding is makkelijker dan ooit. Je ontvang tenslotte alles thuis en kun je ook de kleding en outfits die in je kledingbox zitten eerst op je gemak passen voordat je besluit te betalen. Het persoonlijke contact dat je normaliter in kledingwinkels hebt is er niet. Maar heb je met een eigen personal shopper en outfitter wel weer het voordeel dat je veel meer inzicht krijgt en deze persoon zich helemaal in jouw wensen verdiept.

 

Meerdere manieren naar een nieuwe zomeroutfit.

 

Kortom er zijn meerdere manieren om erachter te komen wat de nieuwste modetrends en beauty trends zijn. Je klaar maken voor de zomer is met onze tips peanuts. En weet je zeker dat jij er volgens de laatste mode ontwikkelingen bij loopt. Succes met het vinden van de perfecte zomeroutfit en wie weet tot een volgende blog!