Badmode voor de man 2018

Anno 2018 zijn er weer heel wat nieuwe trends, ook op het gebied van badmode voor mannen. Wat kan jij als man dit jaar het beste dragen tijdens een bezoekje aan het strand of zwembad?

Kort is in

Niet alleen de vrouwen krijgen de eer om korte badkleding aan te doen, ook bij de mannen is dat een trend. Daarbij moet je wel denken aan een losser model, niet de strakke varianten die je vroeger tegenkwam.

De grote namen

Een beetje patsen met het merk van je dure zwembroek is ook iets wat al jaren bestaat en nog steeds in 2018 van toepassing is. Grote namen als Marco Polo en Lacoste zijn altijd wel goed om je in te vertonen. Huismerken kan je beter even thuislaten.

Kleuren

Op het gebied van kleuren is vooral fluorescerend en army green de trend waar je rekening mee kunt houden. Naast groen mag je dus ook geel en roze meenemen in je kleurenpalet. Je zult in ieder geval de show stelen wanneer je vooral felle badkleding aanhebt met de zon die nog eens de kleur goed benadrukt.

Vormen en patronen

Hoewel er qua patronen niet erg veel hot en trending is, valt wel op dat dit jaar het ruitpatroon een populair begrip op het gebied van badmode is, echter is dit ook het enige kledingstuk waarbij dit patroon vaker wordt gedragen. Je ziet het niet terug in de hedendaagse kleding.

De lolbroek

Je kent ze wel, de mensen die met allerlei rare gezichten of opvallende andere teksten willen opvallen. Dit is een trend die ook meedoet op het lijstje, hoewel het misschien voor jou niet de eerste keus zal zijn. Je kunt daarbij ook aan andere allerlei vrolijke creaties denken. Het neigt vooral naar een extraverte uiting. Als jij dat bent als persoon, dan zit deze trend jou als gegoten.

Fotogeniek

Nu je onderhand op elk product een foto afdruk kunt laten printen mag dit op een zwembroek eigenlijk ook niet ontbreken. En dat is ook het geval, het printen van zomerse uitingen op een zwembroek is ook een van de leuke zomertrends van 2018.

Ga shoppen

Als je sowieso geen weet hebt van de huidige mode, loop dan eens binnen bij diverse mannenzaken en kijk naar de voorbeelden van zwemmode die je tegenkomt. Wellicht zie je genoeg modellen die je wel bevallen. Je kunt in ieder geval genoeg inspiratie opdoen.