Ballonvlucht Nijmegen: boek een vlucht over de oudste stad van Nederland

ballonvlucht

Wist jij dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is? Als je kijkt naar de architectuur van deze stad, dan kost het slechts een beetje fantasie om je voor te stellen dat ruim 2000 jaar geleden hier een nederzetting is gesticht. Nijmegen is gebouwd tegen de oever van de Waal en wordt omringd met natuur. Zweef met een ballonvaart over deze Gelderse stad en ontdek Nijmegen op een unieke manier.

Woon jij in Nijmegen? Of heb je deze historische stad altijd al interessant gevonden? Stap dan zeker in een van de luxe ballonnen van GreetZZ-Ballonvaarten voor een unieke ervaring in de lucht! Passeren we de Waalburg, dan weten we dat we de stadsgrenzen van deze eeuwenoude stad hebben bereikt. Zweven over Nijmegen is een unieke ervaring. Want hoe vaak kun je een hele stad en de wijde omgeving ontdekking in slechts een uur?

Optimaal genieten van een ballonvlucht over Nijmegen

Kun jij de Grote Markt vinden vanuit de lucht? Of het Kronenburgerpark? En muZIEum of het Valkholf Park? Varen met een luchtballon over terrein waar je altijd hebt gelopen of gefietst wordt een blijk van herkenning. Ben je minder bekend met Nijmegen? Dan kijk je ook je ogen uit. Met alle historische architectuur, gezellige terrassen en mooie stadsparken.

Maar blijven we dan alleen rondom de stad zweven? Tijdens jouw ballonvaart laten we ons leiden door de wind. Dat betekent dat we meer dan alleen Nijmegen gaan ontdekken. Ook de omliggende plaatsen en natuurgebieden. Denk aan Berg en Dal, Beuningen of Malden. Maar ook natuurgebieden, zoals de Overasseltse- en Hatertse Vennen zijn een lust voor het oog!

Al meer dan 20.000 mensen de dag van hun leven bezorgd

Een ballonvlucht over Nijmegen is een unieke ervaring. Het bijna geruisloos over het Nederlandse landschap zweven, is een ervaring die wij natuurlijk iedereen gunnen! Wist je bijvoorbeeld dat het in een luchtballon helemaal niet koud is? Dat komt niet alleen door de zuinige brander die wij gebruiken. Maar er is ook geen wind in de mand. Dat komt omdat een ballon net zo snel vaart als de wind waait. Dat zorgt ervoor dat het aangenaam is in een ballon!

En heb je hoogtevrees? Dan nodigen we ook jou uit in onze luchtballon. Er zijn namelijk al meer dan 20.000 mensen mee geweest in een luchtballon. En geloof ons, daar zaten ook heel veel mensen met hoogtevrees bij.

Maar wat maakt een ballonvlucht nou zou fijn? Je hebt er geen last van je hoogtevrees. Dat komt omdat je geen contact hebt met de aarde. En vind je het toch allemaal een beetje spannend? Onze manden zijn extra hoog, dat is niet alleen comfortabel, het geeft jou ook een veiliger gevoel.

Gecheckt en getoetst
En onze piloten van GreetZZ, dat zijn niet zomaar de eerste de beste! Het zijn namelijk KNVvL erkende én ervaren piloten. Daarnaast worden ze regelmatig gecheckt en getoetst. En onze organisatie voldoet aan alle door EASA, De European Air Safety Agency, en Nederlandse overheid gestelde eisen. Dat is wel zo’n veilig idee! Dus: stap jij binnenkort bij ons aan boord?