Checklist voor het inpakken van je koffer

Koffer

Eindelijk! Tijd voor die langverwachte vakantie. Misschien moet je nog even wat zaken afronden, de was doen en boodschappen doen voor de trip. Het is echter ook belangrijk om je koffer goed in te pakken. Wat dan duidelijk niet mag ontbreken is: zwemkleding. Echter daarnaast zijn er nog tal van zaken van groot belang. We helpen je graag met een checklist voor het inpakken van je koffer.

De zomervakantie checklist

Natuurlijk neem je op een zomervakantie andere zaken mee als op de wintersport. Dit artikel is afgestemd op de zomervakantie en staat vol met sokken, zonnebrand, waterpistolen, korte broeken, rokjes, jurkjes, paspoorten, contant geld en zonnebrillen. Het is belangrijk om het allemaal mee te nemen om een geweldige vakantie te hebben. Natuurlijk ligt het wel aan je bestemming. Muggenspray neem je mee naar de landen waar je malaria kunt krijgen.

De juiste koffer

Het is ook goed om te starten met het juiste formaat koffer. Welk formaat met je meenemen? En hoeveel kilo’s? Kan het ook mee als handbagage? En hoe kun je de laptop meenemen? Het is belangrijk om te kijken naar de normen van de maatschappij. Als je met de auto of bus gaat is het natuurlijk net wat gemakkelijker.

Wat neem je mee?

Neem beperkt vloeistoffen mee als je gaat vliegen. Zorg voor de juiste kofferlabels voor als je hem kwijt mocht raken. Zorg ook voor voldoende ruimte voor een souvenir. Neem vervolgens goede schoenen mee. Vervolgens is het slim om minimaal cosmetica mee te nemen. Het neemt veel in beslag en je bent al mooi genoeg van jezelf. Doe altijd je waardevolle spullen in de handbagage en vergeet je adapters niet om je telefoon of camera op te laden. Controleer altijd het weer en pas daar je garderobe op aan. Zorg ook voor een goede handdoek.