De beste sneakers voor het strand

strand schoenen

Als je naar het strand gaat heb je natuurlijk een simpele outfit aan. Iets waar je je comfortabel in kunt bewegen en waarvan het niet erg is als er een beetje zand of vuil op komt. Een zwembroek en een tanktop zul je vast al wel hebben. Maar wat zijn nu de beste sneakers voor het strand? We hebben er een paar op een rijtje gezet.

Licht en makkelijk

In de eerste plaats wil je uiteraard een paar sneakers hebben die je snel aan en uit kunt doen, misschien wil je even een snelle duik in het water nemen of een potje strandvolleyballen. Ook is het fijn als de sneakers niet al te zwaar zijn. Vooral wanneer je op zand moet lopen heb je het liefst een paar lichte schoenen, anders kom je nauwelijks vooruit.

nike

Hip en strak

Ook speelt het uiterlijk van de sneaker natuurlijk een rol, het blijven immers schoenen en je wilt er een beetje modieus bijlopen. In dat kader zijn de bekende sneakers van Nike en Adidas erg fijn. De Nike Roshe bijvoorbeeld is een heerlijke schoen voor het strand. Je merkt bijna niet dat je ‘m aan hebt en hij vormt zich naar je voet.

Wil je liever een schoen die niet zoveel gedragen wordt als de Roshe van Nike? Dan zijn New Balance schoenen misschien een goede optie. Hippe sneakers en ook zeker populair, maar niet zo alom vertegenwoordigd in het straatbeeld als de schoenen van Nike. Ook de 2016 collectie van Reebok is een goede optie, met veel slicke modellen in lichte kleuren.

Vergeet je flipflops en zonnebril niet

Het fijne aan sneakers is dat je ze gewoon aan kunt houden en ze makkelijker blijven zitten dan een paar slippers. Maar desalniettemin raden we het aan om altijd een paar fijne flipflops en een goede zonnebril in je strandtas te hebben.

One Reply to “De beste sneakers voor het strand”

  1. Leuk stukje. Roshe’s zijn overal geschikt voor imo. Ik heb een paar en die doe ik echt overal naartoe aan, festivals, de sportschool en school haha. Super schoenen!!

Reacties zijn gesloten.