De drie mooiste stranden van Thailand

Thailand is een vakantiebestemming die de laatste jaren enorm in opkomst is. Niet alleen omdat het een prachtig land is waar je in een paar weken heerlijk doorheen kunt trekken, maar ook vanwege de grote veelzijdigheid van het land. Het land beschikt over indrukwekkende steden, een mooie cultuur maar ook prachtige stranden. Het zal niet het enige zijn waar je voor komt als je een rondreis door Thailand gaat maken, maar aan zon, zee en strand zul je hier geen gebrek hebben. Wij zetten de drie mooiste stranden van Thailand voor je op een rij.

Ao Nag Beach

Volgens ons niet alleen het mooiste strand van Thailand, maar ook het meest bekende strand van het land. He strand van Ao Nag Beach is er een zoals je in een magazine ziet. Helder blauwe zee en een fijn zandstrand. Mooie toevoeging aan dit al zo mooie plaatje zijn de rotsen van kalksteen die in en rondom de zee liggen. Je kunt hier heerlijk zwemmen, maar je zult hiek zeker je ogen uitkijken.

Maya Bay Beach

De meest gehoorde reactie van toeristen die voor het eerst bij Maya Bay Beach komen, is ‘wow’. Dit enorm populaire strand is vaak wat drukker bezocht dan de andere stranden, maar dat is niet voor niets. Het wordt ook wel het visitekaartje van Thailand genoemd. Op dit strand is overigens ook de film the Beach met Leonardo Dicaprio opgenomen. Het is hier zo mooi, dat je een bezoek aan dit strand waarschijnlijk nooit meer gaat vergeten.

Hua Hin

Hua Hin is de oudste badplaats van het land Thailand. Vroeger verbleven hier de koning en koningin, en vandaag de dag is het een enorm populaire plek waar toeristen graag komen. Op dit heerlijke strand kun je niet alleen ontspannen en zwemmen, je kunt er ook verschillende watersporten doen, zoals kitesurfen en windsurfen.

Dus waar wacht je nog op? Boek je vliegtickets naar Thailand en wie weet lig jij binnenkort op een van deze heerlijke stranden.