De leukste bestemmingen in Midden-Amerika

wit gebouw

Belize

Belize, ook wel de Caribische parel van Midden-Amerika genoemd, is een klein land dat grenst aan Mexico en Guatemala, het is het kleinste land van Midden-Amerika. Belize is hét paradijs voor duikers, het trekt duikers uit de hele wereld aan. Niet voor niets noemde de Franse onderzoeker Jacques Cousteau Belize ‘One of the four must-dive locations on this blue planet’. Maar een vakantie in Belize betekent niet dat je er alleen maar kunt duiken. Je kunt er allerhande watersporten beoefenen, prachtige wandelingen maken, luieren op één van de mooie Caribische stranden, wilde dieren spotten in de wildlife parken en nog zoveel meer. Reis naar Belize voor: duiken, snorkelen, zon, strand, zee, jungle, avontuur, koraaleilandjes, nationale parken, regenwoud, watervallen, tempels, Mayaruines.

Costa Rica

Costa Rica betekent letterlijk ‘Rijke Kust’. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de ongerepte en veelzijdige natuur. De zon, zee en strandliefhebbers kunnen heerlijk relaxen aan de Caribische stranden van Costa Rica. Zij die geïnteresseerd zijn in buitensport komen tijdens een vakantie in dit Latijns-Amerikaanse landje zeker aan hun trekken, hiken, fietsen, klimmen, raften, duiken, snorkelen, wandelen en andere activiteiten. Ook voor de avonturiers is dit land zeker de moeite waard. Kortom, er zijn redenen genoeg om Costa Rica te bezoeken. Costa Rica is een natuurparadijs! Reis naar Costa Rica voor: overweldigende mooie natuur, paradijselijke stranden, avontuurlijke wandeltochten, wildlife.

Cuba

Als je denkt aan Cuba, denk je al snel aan salsa, Fidel Castro, Ché Guevara, sigaren en rum. Maar Cuba heeft veel meer te bieden: prachtige natuur, witte palmstranden, een tropisch klimaat, levendige steden, populaire badplaatsen en vriendelijke mensen. Reis naar Cuba voor: Havana, Pinar del Rio, Trinidad, Camaguey, Sierra Meastra National Park, Santiago de Cuba, Santa Clara, Varadero.

Dominicaanse Republiek

Een vakantie naar de Dominicaanse Republiek is onvergetelijk. Laat je meevoeren door de opzwepende muziek en dans, paradijselijke stranden en de overweldigende mooie natuur. Dit vakantieparadijsje is het hele jaar gezegend met een zeer aangename temperatuur en een uitermate gastvrije bevolking. Just relax & have fun! Reis naar de Dominicaanse Republiek voor: langgerekte gouden en parelwitte stranden, overweldigende natuur, walvissen spotten, Santo Domingo, Paradise Island, Punta Cana, Puerto Plata.

Honduras

Honduras is een land dat rijk is aan weelderige bossen, glooiende heuvels en opvallend mooie stranden. De Maya-ruïnes van Copán en het bergachtige regenwoud, de prachtige watervallen en rivieren van Nationaal Park Pico Bonito zijn heerlijke verrassingen. Feest vieren doe je in La Ceiba. Het duiken en snorkelen op The Bay Islands is gewoon geweldig. Honduras heeft een natuurlijke schoonheid, en er is nog weinig toerisme. Reis naar Honduras voor: stranden, Tela, La Ceiba en Trujillo, natuur, Maya-ruïnes, Yojameer, Nationaal Park Pico Bonito.