De mooiste kustplaatsen om aan te wonen

Emigreren is een heel avontuur, vooral wanneer je op een prachtig strand komt te wonen. Over de hele wereld zijn er verschillende charmante strandsteden die je na een bezoek niet meer wilt verlaten.

Misschien heb je een van de kuststeden van de Verenigde Staten in gedachte of een plaats in Engeland, Hawaii, Italië of Turkije. Die plaatsen zijn verbazingwekkend en de meest fantastische plekken om met je familie te leven.

Wat de reden ook is van je verhuizing, je zult rekening moeten houden met je prioriteiten, de betaalbaarheid, het klimaat en natuurlijk: je voorkeur.

Naar het buitenland

Wil je verhuizen naar het buitenland? Misschien is Beach Haven, New Jersey iets voor jou. Het heeft zijn eigen charmes voor alle leeftijden.

Dit Long Beach-eiland is de haven van de Atlantische Oceaan tot kilometerslange strandlandschappen. Voor liefhebbers van zowel de natuur als het strand, is een huis aan een van de brede stranden aan de Caribische eilanden en Aziatische kust een goed idee.

Veel mensen dromen weg bij het idee aan een hangmat te liggen op de Filipijnen. De indrukwekkende natuur maakt het tot een van de mooiste plekken om lang te blijven en te genieten van de omgeving.

Toch liever minder ver?

Als het buitenland je iets te ver is, kun je ook je opties bekijken in Nederland. Nederland is een van de weinige landen die zich onder de zeespiegel bevindt.

Toch zal dit niemand beletten het strand op te zoeken tijdens de zonnige en warme dagen. Er zijn verschillende leuke plaatsen aan het strand, zoals Scheveningen. Dit is een van de meest populaire stranden in Nederland, omgeven door wandelroutes, activiteiten en uitgaansleven.

Scheveningen kan iedere inwoner dus een spontaan en dynamisch leven bieden. Als je behoefte hebt aan een strand dat perfect is voor een gezin, overweeg dan Zandvoort aan Zee & Bloemendaal aan Zee, dat ook een hondengedeelte heeft waar je je honden kunt loslaten. Hier zal het hele gezin zich thuis kunnen voelen.

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging of wil je toch nog wat meer erover lezen? Lees dan verder op de website van Sweet & Spicy.