Dit mag absoluut niet onbreken wanneer je naar het strand gaat

De eerste mooie dagen hebben we al zien passeren en de kriebels naar het strand beginnen alweer te komen. Persoonlijk kan ik er niet op wachten en sta ik te popelen om weer heerlijk in de zon te liggen. Mijn zomer en zeker mijn vakantie is niet compleet zonder een paar goede stranddagen. Als wij naar Gran Canaria gaan dan bestaat mijn vakantie dan ook voor 80% uit een bezoek aan het strand. Heerlijk de hele dag aan zee onder de zon en even helemaal niets doen. Een paar leuke spulletjes meenemen is dan wel een pre en daarom help ik jullie opweg met deze checklist.

Dit mag zeker niet ontbreken in je tas

Natuurlijk is een strandtas niet genoeg, want als je naar het strand gaat dan gaat er meestal wel iets meer mee. Het is dan ook spreekwoordelijk, want je neemt zoveel mee als je kan tillen. Hier in ieder geval onze opsomming wat echt NIET mag ontbreken.

 • Zonnebrandcrème
 • Zonnebril
 • Lippenbalsem met factor
 • Strandhanddoek
 • Fles water
 • Kleding (vooral ondergoed) voor als je naar huis gaat
 • Contant geld

Dingen die ik het liefst nog extra mee wil

Wanneer je net even wat extra handjes hebt dan zijn de volgende spullen zeker een aanrader om ook nog mee te nemen

 • Hoedje of pet
 • Parasol
 • Boek(je)
 • Eten & drinken liefst in een heerlijke koelbox

Spullen die ik meeneem om het leuker te maken

Natuurlijk vind ik het lekker om de hele dag niets te doen, maar soms even wat leuks doen hoort erbij. Het breekt de dag even lekker en ik hou er gewoon van om wat te doen en vooral te lachten.

 • Strandtennis
 • Frisbee
 • Spotify!!! Ik hou echt van muziek luisteren

Zelf doe ik altijd een heerlijk strandjurkje aan zodat ik gemakkelijk even wat aan kan doen om bijvoorbeeld weg te gaan. Maar ook als je even wat wilt eten of een ijsje wilt halen is het super handig. Ook vind ik het altijd fijn om een extra handdoek mee te nemen zodat wanneer ik ga liggen mijn voeten kan droogmaken. Ik hou van het strand, maar natte voeten en zand vind ik geen ideale combinatie.