Onze pick festivals voor deze zomer

festival-zomer-2016

Hoe kunĀ  je beter van het zomerse weer genieten dan op een festival? Een graadje of 30, zonnestralen in je gezicht en heerlijke muziek. Heb jij je festival planning al helemaal vol staan? Of ben je nog op zoek naar een paar goede feesten? Wij hebben een paar van de beste festival voor de zomer van 2016 voor je geselecteerd.

PITCH

Komende vrijdag en zaterdag vindt PITCH festival plaats in het Westerpark in Amsterdam. Dit is een absolute aanrader. Je vindt hier het beste wat elektronische muziek te bieden heeft. Daarnaast spelen er echter ook veel live bands, zo heb je een beetje variatie. Ben je dus in Amsterdam dit weekend, dan mag je PITCH absoluut niet missen.

Solar Weekend Festival

Van 4 tot en met 7 augustus vindt Solar Weekend Festival plaats in Roermond. Ook hier vind je een zeer divers aanbod van muziek. Zo kun je hier lekker uit je plaat gaan met wat techno, maar kun je ook genieten van verschillende rappers en bekende bands. Daarnaast is er behalve muziek nog veel meer te beleven, zo is er theater en natuurlijk het bekende waterpistolengevecht. Ga je voor de volle vier dagen, dan heb je praktisch een hele vakantie erop zitten.

Decibel Festival

Voor de liefhebbers van het wat ruigere werk moet je bij Decibel Festival wezen. Hier vind je alle soorten harde elektronische muziek, van hardstyle tot frenchcore. De locatie aan een meer in Hilvarenbeek geeft je dat achte zomergevoel. En wat ook mooi is, tijdens Decibel is het altijd mooi weer! Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Natuurlijk zijn dit slechts drie festivals die we hebben uitgekozen, en heeft Nederland nog veel meer goeds te bieden. Van deze zijn we echter zeker dat ze garant staan voor een top weekend. Dus, koop snel je ticket en geniet van de zomer!

3 Replies to “Onze pick festivals voor deze zomer”

  1. Hahahaha Decibel er gewoon tussen…..

  2. Solar Weekenderrrrr! Al 3 jaar op rij een legandarische weekend gehad.

  3. Haha aparte keuze idd, maar wel dik!

Reacties zijn gesloten.