Heerlijk zomerse sokken voor mannen

sokken

Je hebt je zomer outfit al helemaal bij elkaar. Maar hoe zit het nou met de sokken? Wat voor sokken draagt een volwassen man idealiter in de zomer? In dit artikel gaan we de opties toelichten.

Allereerst, we gaan ervanuit dat je in de zomer veelal shorts gaat dragen. Dus geen lange broek. Maar een denim shorts, of misschien wel je board shorts als je naar het strand gaat. Dit is de meest simpele stijlregel die mannen in hun oren moeten knopen. Bij korte broek shorts wat dan ook NOOIT lange sokken dragen of erger kniekousen (al zien we dit nimmer in de praktijk gelukkig in Nederland zo stijlloos zijn NL mannen nou ook weer niet).

Enfin, wat je moet doen is kiezen voor sneaker sokken. Andere benamingen voor dit fenomeen zijn ook wel enkel sokken of no show sokken. Je vindt ze o.a. hier, https://www.hemdvoorhem.nl/sneakersokken. Het ideale van deze sokken is dus je ziet ze niet. Je kunt dan ook onmogelijk een mode flater begaan met sneaker sokken. Welke kleur of print je ook kies. Het zijn per definitie de meest ideale sokken voor de zomer.

Wat betreft sneakersokken is er echter veel keuze ook bij de mannen. Welke merken zijn gedegen? Uiteraard kun je gaan voor Hilfiger, iedereen kent dit merk wel, maken hoogwaardige kwaliteit kleding. En dus ook sokken. Hugo Boss is ook een grote naam in de sneaker sokken markt. Maar echte sneakersokken fijnproevers kiezen doorgaans voor Falke. Falke is een Duits merk, en specialist in sokken.

Niet zoals Hilfiger en Boss die tal van kleding voor mannen maken, Falke is een expert en dat zie je aan alle details af. Dit zijn de meest hoogwaardige sokken op de markt de Porsche onder de sokken: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken. Er zijn verschillende modellen maar onder andere de step invisible en Family zijn favorieten onder veel mannen.