Heren schoenentrends in 2022

heren schoenentrends

In 2022 zullen mannen vooral kiezen voor comfortabele schoenen. Het draait allemaal om functionaliteit en gemak. Daarnaast zullen veel mannen ook kiezen voor een minimalistische stijl. Dit betekent dat ze kiezen voor basic, tijdloze en een wat sober ogende schoenen. Een andere trend die we zullen zien is dat mannen meer gaan experimenteren met kleuren en prints. We gaan dus afscheid nemen van de saaie, donkere kleuren die we nu veel zien. Kortom, er zullen heel wat interessante trends te zien zijn op het gebied van mannen schoenen!

Comfortabele schoenen

In 2022 draait het allemaal om comfort. Mannen willen graag schoenen dragen die gemakkelijk aan- en uit te doen zijn en goed passen. Daarnaast moeten deze schoenen ook nog eens lekker zitten. Dit betekent dat veel mannen kiezen voor lichtgewicht materialen, zoals suède en ademende stoffen. Ook veterschoenen zullen volgend jaar weer helemaal in zijn. Dit type schoen is namelijk niet alleen comfortabel, maar ook makkelijk aan- en uit te doen. Kortom, de Vans heren sneakers zijn er één om goed in de gaten te houden de komende tijd!

Minimalistisch

Naast comfortabele schoenen, zullen mannen in 2022 ook voor een minimalistische stijl gaan. Dit betekent dat ze kiezen voor basic, tijdloze en sober uitziende schoenen. Een minimalistische stijl is perfect voor mannen die niet te veel willen opvallen. Daarnaast kan een minimalistische stijl ook heel chic zijn. Een goed voorbeeld van een minimalistische schoen is de brogue. Dit type schoen is tijdloos en heeft een sober design. Wil jij eens iets anders proberen? Neem dan snel een kijkje op Durlinger.com voor de mooiste schoenen.