Ibiza sieraden voor een zomerse look

Niets creëert meer een zomers uiterlijk dan IBIZA sieraden en accessoires. Denk aan die hippie, boheemse stijl met zaken als veren kleurrijke kralen en franjes. Zeker niet geschikt voor mensen die meer houden van Spartaans minimalisme. Ibiza juweeltjes zijn voor mensen die houden van kleurrijk, extravagant, opvallend extravert.

Er zijn verschillende IBIZA stijl sieraden te verkrijgen. Erg in trek zijn met name de Ibiza armbandjes. Maar waar kan men die vinden? Moet je per se helemaal afvliegen naar Ibiza om dat type armbanden te kunnen vinden. Nee natuurlijk niet. Tegenwoordig kan men die sieraden ook vanuit de luie stoel bemachtigen in Nederland. Bijvoorbeeld bij ikbensieraden.nl. Marktplaats is ook een optie als je niets tegen tweedehands hebt.

Idealiter vind je bij een armbandje ook een leuke bijpassende set oorbellen. Ook die kan men vinden hier: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/ibiza-oorbellen/. Met een setje Ibiza oorbellen en een Ibiza armbandje of drie aan je polsen ben je al aardig op weg met je Ibiza stijl outfit. En natuurlijk mag je die buiten dit Spaanse eiland ook dragen bijv. andere Spaanse eilanden zoals de Canarische eilanden of in Santorini zouden ze ook niet misstaan of Sicilië.

Ideale armbandjes en oorbellen zijn dit voor een Europese zomervakantie. Zodat je ook een beetje de show kunt stelen wanneer je van huis bent in romantische landen zoals Spanje en Griekenland.

Maar zijn Ibiza sieraden niet duur? Nee absoluut niet dat is het fijne juiste aan Ibiza sieraden het zijn van origine echte hippie sieraden en zoals je wel weet hippies hebben doorgaans niet veel te besteden dus die zullen op creatieve low budget wijze trachten een leuk accessoire te creëren. Ibiza sieraden zijn dus in principe voor iedereen betaalbaar en dus niet alleen voor de elite zoals sommige andere sieraden. Enfin, Ibiza oorbellen en armbandjes zouden in principe in iedere sieraden stash van Nederlandse vrouwen moeten prijken.