De mooiste tassen voor op het strand

Tijdens de zonovergoten dagen wil je niets liever dan een beetje verkoeling zoeken. Dit kan door een watergevecht te houden, baantjes te trekken in het plaatselijke zwembad of een dagje naar het strand te gaan. Want niets lekkerder dan je handdoekje in Zandvoort neer te leggen, te paraderen over de boulevard van Scheveningen of dansjes te wagen bij een beachclub in Bloemendaal.

Juist omdat je op het strand zoveel verschillende activiteiten hebt, hebben wij de leukste strandtassen voor je op een rijtje gezet. Zo hebben we speciaal voor jou de leukste grote tassen om je handdoek in mee te nemen en de meest toffe clutches voor de zwoele zomeravonden voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren en kies de mooiste tas uit!

Let’s dance

Niets lekkerder dan na een dag op het strand te hebben gelegen, de slippers om te ruilen voor sleehakken en de bikini te verwisselen voor een luchtig zomerjurkje. Want hoe fijn zijn die zomeravonden aan het strand waar je tot diep in de nacht kunt dansen?

Om je spullen veilig mee te nemen, is een klein tasje raadzaam. Wij raden je de (misschien niet) nieuwste trend aan: de fanny pack! De Eastpak Authentic Springer is ideaal om mee te nemen tijdens en dansavond. Voor een klassieker exemplaar kies je voor de Tribe Cross Body van Fred de la Bretoniere.

Handdoekje uit

Voor de echte zonaanbidders onder ons is het strand de ultieme plek om tot rust te komen. Volop zon, rustgevende geluiden en het zoute water maken het strand tot een fijne plek. Maar als je besluit een dag naar het strand te gaan, moet je best veel spullen meeslepen.

Daarom biedt een grote strandtas de oplossing! De strandtassen van Oilily zien er niet alleen vrolijk uit, ze bieden meer dan genoeg ruimte om al je spullen mee te nemen. Aanschaffen dus!

Shop till you drop

Dat Zandvoort, Katwijk en Scheveningen meer dan alleen een strand hebben, is bij ons alom bekend. Want wist je dat je ook heel goed kunt shoppen in de steden aan het strand? De winkeltjes die daar zitten, zul je ergens anders niet vinden. Unieke items dus!

En omdat je sinds 1 januari 2016 geen plastic tasjes meer meekrijgt, is een grote shopper extra handig! De enorme shoppers van bijvoorbeeld Cowboysbag, MYOMY en Zebra zijn ideaal voor een dagje shoppen in één van de kustplaatsen.