De perfecte herenschoen voor de zomer

herenschoen kopen

We kunnen het de laatste weken al goed merken, de zomer staat weer voor de deur. Dit betekent dat je als man met gevoel voor stijl ook een paar goede schoenen nodig hebt die zowel comfortabel zijn, plus waar je er natuurlijk ook een beetje fashionable mee bijloopt.

Met welke modellen kun je deze zomer voor de dag komen?

Altijd goed: Sneakers

Iedere man moet voorzien zijn van een paar goede basic sneakers. Sneaks kun je namelijk eindeloos combineren plus ze geven je een sportieve look. Daarnaast zijn deze schoenen optimaal voor tijdens de warmere maanden, aangezien ze lekker comfortabel lopen en ze in veel gevallen ook goed te combineren zijn met een wat zakelijkere outfit.

Ideaal dus wanneer je in de zomer ook nog gewoon naar kantoor moet. Let er natuurlijk wel even op of ze bij jou op werk een wat meer casual outfit kunnen waarderen!

sneaker
Iedere man moet een paar goede sneakers in zijn kledingkast hebben staan.

 

Weer helemaal in: Mocassins

Een groot aantal mannen is fan van mocassins. Niet zo verwonderlijk, want dit type schoen is uitermate geschikt voor de wat warmere maanden. Dit komt omdat mocassins vrijwel altijd zonder sokken worden gedragen.

Dit klinkt misschien wat gek, en in het begin kan het dan ook zeker even wennen zijn om met blote voeten je schoen aan te trekken. Echter zorgt dit ervoor dat het leer van de schoen zich langzaam naar je voet vormt waardoor je een unieke en optimale pasvorm krijgt. Daarnaast is het natuurlijk ook lekker luchtig om geen sokken te dragen in je schoen als het warm is.

Ons stijladvies is om mocassins altijd te combineren met lichte jeans. Zo komen deze schoenen namelijk het beste tot zijn recht en laat je zien over een goed gevoel voor stijl te beschikken.

 

mocassins
Mocassins zijn heerlijke schoenen voor de warmere maanden.

 

Lekker makkelijk: Loafers

Wil je echt voor eenvoud gaan, dan moet je een paar loafers aanschaffen. Bij deze herenschoenen komen helemaal geen veters aan te pas, je schuift ze zo om je voet. Loafers zijn vrij tijdloze schoenen die je altijd goed kunt combineren met je dagelijkse outfit.

Evenals mocassins zijn loafers goed geschikt om in het voorjaar of de zomer te dragen, omdat het open schoenen zijn. Hierdoor laten ze een groot deel van de voet onbedekt waardoor deze kunnen afkoelen. Waar mocassins echter een speelse uitstraling hebben, geven loafers een wat luxueuzere look. Perfect voor de man met klasse.

 

loafers
Loafers combineren comfort met stijl,

 

Moet jij dus nog een paar schoenen aanschaffen voor deze zomer? Met deze tips loop jij er ook dit jaar weer in stijl bij.