Een personal shopper bij de Bijenkorf in Amsterdam

Een persoonlijke shopper, doe maar decadent is het eerste wat je denkt. Dit was vroeger toch alleen weggelegd voor de welgestelden onder ons? Dat klopt, maar tijden veranderen, technologie en hoe dit invloed heeft op onze maatschappij veranderd in snel tempo.

Tegenwoordig kun je bij meerdere bedrijven gebruik maken van een personal shopper en gaan ze bij de Bijenkorf in Amsterdam zelfs een stapje verder. Misschien zelfs wel twee stapjes.

Want waar de meeste mensen in de huidige vorm een personal shopper vooral kennen als iemand die je op afstand helpt met een nieuwe look. Een styliste die op basis van jouw wensen een passende kledingstijl bij je maakt. Gaat de Bijenkorf hier verder in.

Personal shopping en styling in een

De Bijenkorf biedt namelijk dezelfde service maar dan in 2 verschillende opties waarbij het zelfs verder gaat dan alleen kleding en fashion. Want zoals we allemaal weten kun je bij het grootste warenhuis van Nederland meer dan alleen kleding kopen. Wat we ook weten is dat deze winkel niet bepaald goedkoop is en alleen met premium kwaliteits merken werkt.

  • Personal shopper.

Laten we het over de eerste service hebben die de Bijenkorf in Amsterdam aanbiedt. De personal shopper service die de bijenkorf aanbiedt. Is er namelijk een die je op afstand kunt gebruiken, maar ook in de winkel zelf. Hier kun je meer lezen over de personal shopper van de Bijenkorf.

  • Op afstand.

Via deze website kun je gebruik maken van een styliste die je helpt met een nieuwe outfit. Dit kan helemaal op afstand en werkt doormiddel van telefonisch of e-mail contact. Waarbij je aan de hand van een aantal vragen een styling profiel creƫert, waarmee de styliste vervolgens op basis van de door jou aangegeven voorkeuren nieuwe outfits gaat samenstellen.

Het kan in dit geval dus een complete of meerdere nieuwe outfits zijn. Maar wanneer je alleen een nieuwe broek, colbert, jurk, hoed of zelfs een nieuwe mooie strandtas nodig hebt. Dan kan dit uiteraard ook en helpt de styliste je graag verder.

Vervolgens worden de items naar je opgestuurd en kun je eerst in alle rust bekijken of het je staat.

In de shopping lounge.

Ideaal voor mensen die geen tot weinig tijd hebben om te shoppen. Maar het gaat verder, hier is waarin de Bijenkorf het verschil maakt. Je kunt deze dienst ook in de winkel zelf gebruiken. Dit kan tot op heden alleen nog in de Bijenkorf vestiging in Amsterdam.

Je kunt een afspraak maken voor de shopping service. Je gaat dan naar de zogeheten Personal shopping lounge waar je in een consult van 2 uur lang door een professionele styliste wordt geholpen met al je wensen.

Het verschil tussen beide shopping services.

We hebben net kunnen lezen over de twee personal shopping services die de Bijenkorf aanbiedt. De een is geheel op afstand en ideaal voor mensen die weinig tot geen tijd hebben om te shoppen en op zoek te gaan naar nieuwe kleding voor welke gelegenheid dan ook.

De tweede optie, de personal shopping in Amsterdam is voor mensen die deze tijd wel hebben. Iets meer willen betalen voor een goede service en de hulp van een professionele styliste op locatie in het warenhuis in Amsterdam.

Zakelijk gekleed, of de nieuwste beachlook?

De diensten lijken erg op elkaar. In feite is de essentie hetzelfde. Waarbij je je laat stylen door een kleding deskundige die verstand heeft van mode, en de laatste fashion trends. Zo zorg je ervoor dat je zonder dat het je al te veel tijd kost volgens de laatste trends goed gekleed voor elke gelegenheid te zijn.

Of dit nu een zakelijke afspraak is een feestje, je nieuwe vrouwelijke stoere stijl of een dagje uit naar het strand met het gezin. Want ook een nieuwe beachlook hoort bij de mogelijkheden.