Rock steady kleding

kleren

Rock Steady kleding is retro stijl kleding van Amerikaanse bodem. In 1994 richtten Joshua Brownfield en Eric Anthony het bedrijf Steady Clothing Inc. op.

Inspiratie

Het bedrijf haalt zijn inspiratie uit zijn directe omgeving. Dat wil zeggen dat het goed kijkt naar zijn werknemers, vinden zij de kleding mooi of is het iets wat ze zelf zullen dragen dan wordt het in de collectie opgenomen. Het maakt hierbij niet uit of je met de stijlvolle vertegenwoordiger, de hippe verkoopster of de eigenaar te maken hebt.

Naam

De naam Rock Steady is niet zomaar gekozen, als je het letterlijk vertaald betekend het rotsvast en dat is precies wat het merk is. Het bedrijf houd niet alleen vast aan de eens gekozen bedrijfsstrategie maar levert continu dezelfde kwaliteit. Je kunt er als het ware van op aan dat Rock Steady kleding altijd dezelfde hoge kwaliteitsstandaard nastreeft.

Details

Rock Steady kleding maakt gebruik de beste stoffen, de mooiste motieven maar ook van details. Zo is de keuze voor een bepaalde knoop, borduursel of lintje net zo belangrijk als de keuze voor een bepaalde stof. Deze hoge standaard wordt ook doorgevoerd in de productie van de kleding zelf. Bijna alle kleding wordt in Amerika zelf geproduceerd waar men oog heeft voor het detail. De kleding is onder andere te koop bij Notorious Clothing.

Stijl

Rock Steady heeft naast een mannen en vrouwencollectie ook een kinderlijn. Bij alle collecties staat een ding centraal en dat is de stijl. Het zijn allemaal unieke retro stijl kledingstukken. Dit is een stijl dat teruggrijpt op de jaren 60 en 70. Dit zie je niet alleen terug in het materiaal gebruik maar ook in de gebruikte modellen.

Tijdloos

Deze kledingstijl is tijdloos, dat wil zeggen dat de kledingstukken zelfs vandaag de dag gedragen kunnen worden. Sterker nog, het heeft een hele stijlvolle uitstraling. Het past bij elke gelegenheid en staat nagenoeg iedereen.