Sauna weekendje weg aan zee

sauna weekendje weg

 

Ben je wel eens dagje naar een saunacentrum geweest? Dan ken je het gevoel. Je bent na één dag al zo ontspannen dat het net lijkt of je al langere tijd op vakantie bent. Voeg hier een dagje chillen of uitwaaien op het strand aan toe en je voelt je echt helemaal top!

Wellness aan zee

Bij mooi weer begin je je weekendje aan zee met een relaxte dag en ga je lekker luieren op het strand. Zit het weer een beetje tegen, het blijft tenslotte toch Nederland, dan begin je met een dagje saunacentrum.

Of, als je wat actiever wilt zijn, maak je een lange strandwandeling om lekker uit te waaien. In het saunacentrum is het pas echt chillen. Je zweet jezelf schoon in de verschillende sauna’s, maakt je luchtwegen weer helemaal vrij in een stoombad met eucalyptus geuren en trekt een paar relaxte baantjes in het zwembad.

En tot slot lekker bubbelen in de jacuzzi. Boek je er vandaag ook nog een massage bij? Na een weekend ontspannen kom je weer helemaal uitgerust thuis. Een sauna weekendje weg bleek precies wat je nodig had.

Hotels aan de kust met sauna arrangement

Een goede tip is te zoeken naar een aantrekkelijk sauna arrangement bij een hotel. Je overnachting in het hotel en de toegang tot een wellnesscentrum is dan sowieso inbegrepen. Vaak zitten er nog allerlei leuke extra’s bij, zoals een diner of fietshuur.

Hotels aan zee met eigen wellnessfaciliteiten:

– Golden Tulip Noordwijk Beach in Noordwijk

– Grand Hotel Beatrix in Huisduinen/Den Helder

– Badhotel Domburg in Domburg/Veere

– Hotel Glenmore in Oostende

– Hotel Cosmopolite in Nieuwpoort

– Hotel Bero in Oostende

– Beach Palace Hotel in Blankenberge