Sloep huren in Amsterdam

Een sloep huren in Amsterdam is ontzettend leuk. Je kunt de mooiste stad van Nederland dan bekijken vanuit het water. Er zijn sloepen voor twee personen, maar er zijn ook sloepen waar enkele tientallen mensen op passen. Dat maakt het ook geschikt voor verschillende gelegenheden.

Waarom een sloep huren in Amsterdam?

Een sloep huren in Amsterdam is ontzettend leuk. Je bepaalt namelijk helemaal zelf wie je meeneemt tijdens je reis. Je kiest ook zelf waar je heen vaart en als je onderweg eventjes wilt stoppen is dat natuurlijk helemaal je eigen keuze.

Als je zelf geen bootje bezit kun je er natuurlijk simpelweg eentje huren. Dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn, want voor enkele tientjes kun je al een bootje huren voor meerdere uren. Zorg ervoor dat je kiest voor een pakket waar alle kosten al inbegrepen zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Activiteiten op de boot

Als je een sloep gaat huren in Amsterdam kun je natuurlijk van het prachtige uitzicht genieten. Je kunt echter ook allerlei andere leuke activiteiten doen op de boot.

Zo kan je bijvoorbeeld een lekker borreltje drinken: maak er een heuse cocktailboot van. Ook een borrelboot is natuurlijk wel zo leuk: heerlijk eten op de boot?

Dat is natuurlijk een fantastisch idee. Dat is pas echt ontspannen in de Amsterdamse grachten. Onbeperkt genieten van bier, prosecco én fris zal zorgen voor een onvergetelijke boottocht. Eventueel kunnen wij dat ook voor jou verzorgen.

Hoe kan ik een sloep huren in Amsterdam?

Wil je graag een sloep huren in Amsterdam? Dat werkt gelukkig allemaal erg eenvoudig. Daarvoor kun je uiteraard terecht op Bootuitjes.nl. Je kunt een losse sloep huren in Amsterdam, maar je kunt ook kiezen voor een van de volledig verzorgde arrangementen.

Heb je bijvoorbeeld geen zin om zelf te varen? Dan kan je natuurlijk ook een rondritje krijgen. Ook kun je kiezen voor een van de andere arrangementen, waaronder een BBQ-boot of zelfs een heuse pizzaboot.

Geschikt voor meerdere gelegenheden

Een sloep huren in Amsterdam is natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Toch is dat ontzettend leuk om mee te maken en dit is uiteraard geschikt voor meerdere gelegenheden. Hierbij kun je denken aan:

  • Bedrijfsuitjes. Een leuke tocht door de Amsterdamse grachten met het personeel;
  • Vrijgezellenuitjes. Gaat een van de dames of heren binnenkort trouwen? Dan is een vrijgezellenuitje door de Amsterdamse grachten wel ontzettend leuk;
  • Rondvaart. Wil je gewoonweg een leuke rondvaart maken langs de mooiste locaties in Amsterdam? Dan is dit natuurlijk ook een goede keuze;
  • Arrangementen op maat. Kies je toch liever voor een arrangement met hapjes, drankjes en entertainment? Dan kan dat ook.

Neem contact met ons op

Wil je graag een bootje huren in Amsterdam? Of wil je kiezen voor een van de andere arrangementen?

Neem dan gerust contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt zelfstandig varen door de Amsterdamse grachten, maar je kunt ook kiezen voor een compleet arrangement.

Dat wordt ongetwijfeld een uitje om nooit te vergeten.