De 3 beste sneaker en schoenen tips voor 2017

nike-air-max-2017

Het nieuwe jaar staat alweer voor de boeg, tijd voor een paar nieuwe sneakers of schoenen. Welke modellen worden een trend in 2017? We hebben onze verwachtingen op het gebied van herenschoenen kort voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Max 2017

Nike heeft kortgeleden de nieuwe Air Max running shoes serie gelanceerd en de welbekende sneaker heeft een opvallend redesign gekregen.

Zo is de focus duidelijk verlegd naar een veel modieuzere look, al wordt de schoen nog steeds onder de noemer running shoe verkocht. De Nike Air Max 2017 wordt gekenmerkt door een zeer frisse look en een bijzonder licht gewicht.

Wij denken dat dit weleens de opvolger kan worden van de uitermate populaire Nike Roshe die drie jaar geleden de Nederlandse markt domineerde.

nike-air-max-2017
De Nike Air Max 2017
Bron foto: http://www.sneakerfiles.com/nike-air-max-2017-green-stone/

Yellow Cab laarzen

Een schoenenmerk dat met een stevige opmars bezig is is Yellow Cab. Dit merk richt zich specifiek op leren schoenen en laarzen met een ruige en vaak onafgewerkte stijl en de verwerking van zippers in de zijkant schoen.

Voor de eerste maanden van 2017 zijn de laarzen van Yellow Cab uitermate geschikt. Ze zijn warm en hebben een stijlvolle twist. Voordeel is dat je ze goed kunt combineren, omdat ze tussen een casual en meer degelijke stijl zweven.

In Nederland kun je Yellow Cab herenschoenen eenvoudig online bestellen.

yellow-cab-schoenen
Yellow Cab specialiseert zich in hoogwaardige leren schoenen.

Adidas NMD R1 Trail

Om even in de sneaker sferen terug te komen, een ongekend succesvolle sneaker de afgelopen twee jaar was de Nike Huarache.

Het innovatieve ontwerp van de Huarache zorgde voor veel liefhebbers, maar ook voor een boel haters. Wat niet ontkent kan worden is echter dat Nike de Huarache geweldig heeft gemarket en het een daverend succes is gebeleken.

Concurrent Adidas heeft recent de nieuwe NMD R1 Trail uitgebracht. In onze ogen is dit een goede kanshebber om zich als dé opvolger van de Huarache te mogen bestempelen.

Evenals de Huarache heeft de NMD R1 Trail een zeer vernieuwende zool, maar combineert dit met een meer minimalistische voering. Dit resulteert in een verrassend frisse look.

adidas-nmd-r1-trail
Adidas NMD R1 Trail, de opvolger van de Huarche?
Foto bron: https://hypebeast.com/2016/11/size-adidas-originals-nmd-trail

Met deze sneaker tips kun jij als man met gevoel voor stijl er ook in 2017 weer even tegenaan.

One Reply to “De 3 beste sneaker en schoenen tips voor 2017”

  1. Oh gaaf! Ik ben echt een sneaker-mens, hihi dus inspiratie op dat gebied is altijd welkom.
    Ik vind deze allemaal heel cool, en zou ze zo aan mijn collectie toe willen voegen:-)
    Liefs, Florentine

Reacties zijn gesloten.