Schiet de mooiste beelden van het strand met een drone

drone kopen

Hoe kun je de mooiste beelden van het strand schieten? Inderdaad, met een drone! Deze kleine mini robots die je van afstand kunt besturen beschikken steeds vaker over een goede camera die de mooiste shots kunnen filmen. Ben je benieuwd of een drone wat voor jou is? Wij hebben de voordelen op een rijtje gezet.

Sinds een aantal jaar kun je in Nederland gemakkelijk een drone kopen in diverse online webshops. Drones zijn een soort robots die op helikopters lijken en dus kunnen vliegen. Een drone heeft echt meer propellors en vliegt daarom veel stabieler.

Grote en kleine drones

Drones heb je in vele soorten en maten. Zo heb je kleine drones die meer gericht zijn op kinderen en voornamelijk binnen worden gebruikt. Dit zij vaak de goedkopere varianten.

Echter heb je ook professionele drones die zelf worden ingezet bij het maken van Hollywood films. Deze drones zijn natuurlijk stukken duurder, maar kunnen wel ongelooflijk mooie en scherpe beelden schieten.

drone2

De gulden middenweg

Natuurlijk is er ook een middenweg. Dan hebben we het over drones die beschikken over een HD camera maar waar je geen duizenden euro’s voor neer hoeft te leggen. Deze drones zijn perfect om geweldige beelden op te nemen van het strand.

In Nederland mag je een drone niet vliegen in de bebouwde kom, op het strand is het dus gewoon toegestaan. Wel geldt er een maximale hoogte van 120 meter, houdt hier wel even rekening mee aangezien de meeste drones veel hoger kunnen dat dat.

Maak de allerbeste surf shots

Daarnaast zijn drones perfect voor surfers en andere sportieve waterratten. Je kunt de beste shots maken van bovenaf, in tegenstelling tot wanneer je vanaf je board zelf filmt. Wil je liever beelden vanuit je eigen perspectief, dan moet je een GoPro kopen.

Klinken deze argumenten jou als muziek in de oren? Neem dan zeker even een kijkje op het web in de wereld van de drones!