Tips voor het kopen van badmode

Iedereen is blij wanneer de zomer er aan zit te komen, maar toch levert het ook ongemakkelijkheden op. Zoals het kiezen van een nieuw badpak. De meeste vrouwen vinden het lastig om een geschikt badpak te vinden en voelen zich ongemakkelijk om een badpak in een pashokje te passen. In dit artikel geven we tips voor het vinden van geschikte badmode.

De ellende van het pashokje

De meeste vrouwen herkennen het probleem. Normaal gesproken vinden ze een dagje shoppen een leuke bezigheid totdat het aankomt bij het passen van een badpak. In het pashokje zien de meeste badpakken die je aanpast er vreselijk uit in jouw ogen. Het lijkt alsof alle negatieve kanten van je lichaam in een oogopslag belicht worden – zeker aan het begin van de zomer wanneer je huid nog bleek is. Maar als je goed nadenkt is het lang niet zo erg. Bij pashokjes schijnt het licht vaak van boven naar beneden en daarnaast is het vaak erg fel waardoor elk deel van het lichaam extra belicht wordt. Wanneer je dit als erg vervelend ervaart raden we jou aan om op een doordeweekse dag te gaan shoppen en lekker alleen op pad te gaan. Zo kun je alle tijd nemen en voel je je niet zo opgejaagd.

Welke badmode past bij welk figuur?

Elke vrouw heeft een ander figuur, waardoor niet elke badpak mooi bij je staat. Daarom is het slim om goed te kijken naar het figuur van je lichaam. Heb je bijvoorbeeld kleine borsten dan kies je voor een bikini met een push-up effect. Heb je grote borsten dan kies je voor een cup met stevige bandjes die alles mooi bij elkaar houdt. Heb je een vollere buik dan is het beter om een badpak van een stevig materiaal te kiezen en een mooie diepe decollete. Heb je korte benen dan raden we je aan om voor een hoog uitgesneden broekje te kiezen. Ben je iemand die flinke taille of heupen heeft? Kies dan voor een riempje waardoor taille smaller lijken.

Badmode online aanschaffen

Gelukkig hebben we het internet, waarmee je alle ellende van het pashokje kunt voorkomen. Door je badmode online te bestellen kun je het eerst rustig passen zonder dat opgejaagde gevoel. Je gaat voor de spiegel staan, loopt er een tijdje in en kijkt hoe je je erbij voelt. Mocht het uiteindelijk toch niet bevallen dan kun je er altijd voor kiezen om de badmode weer terug te sturen. Zo heb je genoeg vrouwen die meerdere bikini’s aanschaffen zodat ze deze kunnen vergelijken.