Jouw vrouwelijke stoere stijl

Wil jij er vrouwelijk maar tegelijkertijd stoer uitzien? In deze blog vind je een aantal tips die je daarbij zullen helpen. Het is namelijk goed mogelijk om een vrouwelijke maar toch stoere stijl te hebben.

Materialen

De eerste tip uit deze blog is het combineren van verschillende materialen. Je kunt namelijk zachtere materialen zoals: wol, nep bont of velours goed combineren met wat stoerdere materialen zoals: spijkerstof, leer en suède.

En niet alleen materialen maar ook kleuren kunnen hier heel erg bij helpen. Zo kun je zachte kleuren zoals roze goed combineren met een spijkerbroek of een spijkerjasje. Deze manieren zullen al een goede bijdrage leveren aan een stoerdere outfit.

Rokjes

Rokjes hebben van zichzelf niet het meest stoere imago, maar toch kun je er ook voor zorgen dat wanneer je een rokje draagt je outfit er stoer uit kan zien. Zo kun je een rokje bijvoorbeeld combineren met het dragen van een paar stoere gympen.

Ook zou je ervoor kunnen kiezen om het rokje zelf in een wat stoerdere uitvoering te dragen bijvoorbeeld een spijkerrokje of een suède rokje. Het merk Geisha heeft van alles wat, je zou een kijkje kunnen nemen bij Geisha voor een stoer rokje.

Accessoires

Met accessoires kun je alle kanten op. Je kunt met accessoires je outfit een wat stoerder imago geven maar je kunt je outfit ook juist vrouwelijker maken. Je kunt bijvoorbeeld bij een hele vrouwelijke outfit een leren armband met studs dragen dat geeft je outfit meteen een stoere twist.

Maar stel je voor je hebt een spijkerbroek met gympen en een stoer shirtje aan, dan kun je het combineren met een zijde sjaal en dan zie je er gelijk weer een stukje vrouwelijker uit.

Spijkerbroeken en lerenjasjes

De meest stijlvolle en stoere kledingstukken zijn waarschijnlijk wel spijkerbroeken en lerenjasjes. Deze kledingstukken zijn met bijna alles te combineren, je zou het zelfs zo kunnen combineren dat je het kunt dragen naar je werk.

Maar je kunt het ook zo combineren als de perfecte outfit voor een avondje stappen. Het merk dat deze combinaties het best begrijpt is het merk Only.