Waarom je fietstas laten bedrukken?

Allereerst zijn fietstassen natuurlijk hartstikke praktisch. Als je even gaat fietsen in de stad of dorp is het super makkelijk om even boodschappen te doen. Alles zit vaak lekker dicht bij elkaar, onverhoopt koop je vaak meer dan verwacht. Een fietstas kan dan een goede oplossing zijn om meer mee te kunnen nemen. Ook kun je jouw school of laptoptas veel makkelijker meenemen door deze in een fietstas te doen. Heb je al een fietstas, maar is deze toe aan vervanging? Of heb je liever een tas die wat vrolijker is dan de oude en saaie tas die je nu hebt? Kies er dan eens voor om je eigen fietstas te laten bedrukken.

 

Maak het persoonlijk

Je kunt jouw tas zo gek maken als jij zelf wil, de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Wil je een knalroze fietstas met een panda erop? Of heb toch je liever een streepjes motiefje? Niks is te gek. Je kunt dus heerlijk je creativiteit de vrije loop laten gaan en jouw eigen draai er aan geven. Ook kun je hier net zoals met je kleding je persoonlijkheid laten zien. Door het eigen maken van je fietstassen val je op en onderscheidt je van al die andere saaie tassen die je onderweg op de fiets tegenkomt.

 

Fietstas cadeau doen

Naast dat je voor jezelf een fietstas kan ontwerpen kun je deze natuurlijk ook heel goed cadeau doen aan je beste vriend of vriendin. Heb je bijvoorbeeld een vriendin die helemaal gek is van paarden? Of een broertje dat helemaal gek is van auto’s Laat dan een mooie foto van haar of zijn favoriete paard of auto op de tas bedrukken en je hebt echt een super origineel cadeau.

 

Reclame voor jouw bedrijf

Net zoals bedrijfsauto’s kan jouw personeel ook rond rijden met bedrukte fietstassen. Dit is vooral erg handig als je kantoor bijvoorbeeld in het centrum van een stad ligt. Vaak is de fiets dan het beste vervoersmiddel en hoe tof is het om jouw werknemers rond te laten rijden met jouw bedrijfsfietstassen? Door het laten bedrukken van de tassen kun je net zoals bij een auto, veel reclame maken voor je bedrijf of organisatie. Het laten bedrukken van fietstassen is een leuke en goede manier om veel nieuwe klanten te bereiken. Ook is het een super leuk relatiegeschenk om cadeau te geven aan klanten. Door te kiezen voor een vlot ontwerp vergroot je de kans dat de tas ook echt gebruikt gaat worden.

 

Bron: Clarijs Fietstassen