Zilveren oorbellen voor jong en oud

Zilveren sieraden zijn tijdloos en populair. Ze kunnen namelijk altijd. Zilveren oorbellen zijn er in vele soorten en zijn mooi voor jong en oud. Als je oorbellen draagt, zie je er mooi verzorgd uit en dat is wat iedereen graag wil. Zilveren oorbellen maken niet alleen je outfit compleet, ook is je gezichtsverzorging helemaal af.

Gaatjes prikken

Dat is natuurlijk waar het allemaal begint. De meeste juweliers prikken gaatjes voor oorbellen bij kinderen vanaf een leeftijd van ongeveer zes jaar. Maar ook gebeurt het al veel net na de geboorte. Het eerste geval is echter meer aan te raden, omdat je kinderen vanaf zes jaar kunt uitleggen wat er gaat gebeuren, dat ze stil moeten blijven zitten en dat ze er daarna niet te veel aan moeten zitten.

Bij het prikken van de gaatjes kun je zelf al uitzoeken welke zilveren oorbellen (het begint met knopjes) je mooi vindt. Zo heb je de keuze uit gladde zilveren knopjes, maar ook behoren zilveren knopjes met een stras-steentje tot de mogelijkheden. Het is hierbij wel belangrijk dat de oorbel waar het gaatje mee wordt geschoten echt van zilver is. Wanneer het gaatje eenmaal geheeld is (na zo’n zes weken) en je andere oorbellen kunt gaan dragen, ligt die keuze bij jou. Dit is het leukste moment, want nu mag jij los gaan met het kopen van de leukste zilveren oorbellen!

Verschillende soorten zilveren oorbellen

Zilveren oorbellen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, vormen en maten. Er zijn bijvoorbeeld knopjes in allerlei vormen voor volwassenen en kinderen, maar ook hangertjes. Kinderen vinden het vaak erg leuk om oorbellen te dragen in de stijl van hun favoriete tekenfilm, superheld of dier.

Wat dacht je van echte Tinkerbell oorbellen of oorbelletjes in de vorm van Hello Kitty? Voor volwassenen is de keuze ook groot. Subtiele knopjes of mooie hangers met bedels of edelstenen; voor elke situatie of gelegenheid bestaan er prachtige zilveren oorbellen!

Zilveren oorbellen online bestellen

Vandaag de dag is vrijwel alles online te bestellen, ook zilveren oorbellen. Het voordeel hiervan is dat je ze snel in huis hebt, je alle soorten en keuzes op een rijtje hebt, ze relatief goed betaalbaar zijn en je ze gemakkelijk terug kunt sturen wanneer het toch niet helemaal jouw stijl is. Zilveren oorbellen zijn tijdloos, stijlvol én perfect om jezelf even te verwennen of cadeau te doen aan een ander.