Een van Gils overhemd is mooie kleding van hoge kwaliteit

De van Gils collectie, die u kunt vinden bij overhemden.com biedt voor elke man wat wils. Ga voor een zakelijke of casual snit en maak uw keuze in overhemden met mooie details. Een hoog opgezette kraag en een diversiteit in kleuren en soorten knopen. Van Gils biedt u hoge kwaliteit overhemden, met een unieke pasvorm.

Het Nederlands modebedrijf Van Gils Fashion

We gaan even terug in de tijd, naar het jaar 1948. H.C. van Gils richtte in deze periode een klein kleermakers bedrijf op. Gevestigd in de woonplaats Breda. Hij maakte graag mooie kleding voor de mensen in het dorp en leverde altijd een hoge kwaliteit. Met hulp van diverse marktcampagnes, heeft hij van Gils grootgebracht tot een bekend modemerk in Nederland.

Op zoek naar een gestreept of geruit overhemd?

Bij de van Gils overhemden vindt u diverse printjes en kleuren, die passen bij de rest van uw outfit. De overhemden met een fijn streepje of ruitje doen het altijd goed bij de man. Een bescheiden patroon is gemakkelijk te dragen en is een veilige keuze. Bij een zakelijke meeting, wilt u misschien graag een stropdas dragen. Een perfect accessoire, dat goed te combineren is met een overhemd. Het straalt een bepaalde klasse uit. Let wel op de combinatie van het overhemd. Het zou zonde zijn, als dit niet match met elkaar. Dan kunt u gerust uw jasje uitdoen en uw outfit laten zien. Houdt u meer van een gewaagde look, draag dan geen stropdas maar alleen een overhemd met een druk patroon.

De hoogwaardige katoen heeft veel voordelen

De hoogwaardige katoen die in de van Gils overhemden gebruikt worden, heeft veel voordelen. Het ademend vermogen is hoog en laat goed vocht door. Door de katoenen weving, draagt dit materiaal lekker zacht en is gemakkelijk te wassen op 40 graden. Het strijken is zeer eenvoudig door de Easy Iron. Binnen een mum van tijd hangt het overhemd weer netjes gestreken in uw kledingkast. Voor de moderne man die hier weinig tijd aan wilt besteden, bestaan er de strijkvrije overhemden. Hangt deze nat op aan de waslijn en u hoeft er niets meer aan te doen. Gemakkelijk toch?