Nieuwe slippers voor een nieuwe beach look!

Altijd benieuwd geweest wat jouw nieuwe beach look kan zijn? Maak jouw teenslippers custom made! Trek die unieke slippers aan je voeten.

Als je altijd al vooruit wil lopen op de mode dan kun je altijd wel iets vinden. Nieuwe prints en design zijn altijd in ontwikkeling. En zelfs wanneer je een eigen print kan laten drukken op een T-shirt om de blits te maken voor de zomer dan is er nog een nieuwtje: je eigen teenslippers designen.

Textieldruk

Textieldrukkerijen zijn er altijd en overal. Daar waar je standaard je printmedia uitingen als designer laat ontwikkelen of drukken, daar gaan sommige drukkers ook samen met textieldruk. Speciaal ontworpen designs kun je dan laten drukken op bekende textielsoorten zoals T-shirts, petjes, sjaaltjes, et cetera.

Met jouw design maken voor je eigen custom made teenslippers is dat niet veel anders. Het komt alleen zo weinig voor dat je het waarschijnlijk niet eens wist dat het bestond. Dus ga aan de slag en design je eigen creatie om te bedrukken op teenslippers

Als cadeau

Het idee is erg leuk voor als je zelf een nieuwe look wilt neerzetten voor on the beach maar het is ook een erg leuke om iemand een eigen ontworpen set slippers cadeau te geven. Personaliseer dus de teenslippers speciaal voor iemand en je hebt een uniek cadeau.

Voor bedrijven is dit ook weer een leuke gelegenheid om weer eens iets anders te laten bedrukken dan de standaard pennen en mokken om weg te geven. Bedrijfslogo, reclame-uiting, alles is mogelijk.

Complete look

En als je dan toch bezig bent maak je ook meteen je eigen designs voor de rest van je summer fashion! Design je eigen Speedo, T-shirt en slippers en je bent klaar om gezien te worden.

Dus als je erg creatief ben en je hebt genoeg design skills in huis dan weet je wat je te doen staat. Bereid je alvast voor op de volgende zomer dan heb je genoeg tijd om na te denken over jouw nieuwe beach look voor 2019!