Een onvergetelijke zomer in Ibiza look met kleurrijke accessoires?

De laatste Ibiza style trends shop je bij www.chooseyourbag.nl

Ga je dit jaar op vakantie naar Ibiza of vlieg je naar een andere zonnige vakantiebestemming om de zomer te vieren? Of dichter bij huis, een dagje naar het strand aan de Hollandse kust? Of heb je het felbegeerde toegangskaartje van dat geweldige (muziek)festival al in je bezit?

Of slenter je op een doordeweekse dag gezellig met je vriendinnen door de stad op zoek naar een zonnig plekje op het terras? Whatever, het zijn in ieder geval mooie gelegenheden om eens lekker uitgedost op pad te gaan.

De festival accessoire trends voor 2017 zijn vooral gericht op de Bohemian Style: grote oorbellen, verschillende armbanden in veel kleuren, sjaals met prints, en vooral ook tassen met franjes en sterren!  Onmisbaar op een festival is de sjaal. Vrolijk gedrapeerd om je hals, te gebruiken als poncho als het iets frisser wordt en natuurlijk als kleed om lekker te chillen op het gras.

Volledig ge├»nspireerd op het prachtige eiland Ibiza, lekker hip, vooral luchtig en helemaal summer-proof is de trendy Ibiza Style. Met de Ibiza look van Gipsy Ibiza doe je helemaal mee met de nieuwste trend in de mode. Ben jij stiekem wel eens jaloers op die BN-ers en internationale sterren in prachtige oogverblindende Ibiza look outfits, met op de achtergrond witte stranden en azuurblauw water? Niet nodig hoor, want…

…je eigen outfit helemaal hip maken met de Bohemian en Ibiza Style doe je bij ChooseYourBag.
Met de Ibiza Style tassen en accessoires van ChooseYourBag, ben je op het juiste adres voor hoeden, sjaals met prints, tassen met franjes en sterren, kettingen en armbanden in vele kleuren, portemonnees en natuurlijk clutches/schoudertasjes.

Een mix & match van kleuren en stijlen. De Hippie Style, Bohemian Look en Gipsy Look invloeden zijn terug te vinden in de kleurrijke modeaccessoires. Gematcht met vooral veel armbanden en kettingen. Volg je gevoel. Niets is te gek!

ChooseYourBag zorgt een kleurrijke, hippe aanvulling op je oufit!